Interfonie si Videointerfonie

Daca doriti confort si siguranta aveti nevoie de un sistem interfon sau videointerfon.

In concordanta cu standardele noi de viata si cu o evaluare realista a riscului pe care il presupune proprietatea, s-a optat pentru accesul in imobile controlat printr-un sistem de interfonie sau videointerfonie.

Prin varietatea modelelor si a notei moderne pe care o aduc, sistemele de interfonie pot fi integrabile oricarui spatiu, marindu-i confortul si contribuind prin utilitatea lor la siguranta beneficiarului.

Cu ajutorul unui sistem interfon aflati instantaneu cine va viziteaza, puteti comunica cu persoana aflata in afara proprietatii dumneavoastra, iar prin intermediul unui sistem videointerfon aveti in plus posibilitatea de a viziona persoana care va apeleaza.

Designul atractiv al videointerfonului il face dorit in orice decor iar imaginea video redata poate fi de tip alb-negru sau color.

Prin intermediul unui sistem interfon sau videointerfon aveti optiunea de a alege daca doriti sa permiteti accesul in proprietatea dumneavoastra persoanelor ce va apeleaza.

Sistemele interfon si videointerfon se compun din:

  • Postul de exterior

Se instaleaza in imediata apropiere a usii principale de acces spre imobil.

Prin intermediul postului de exterior se creaza comunicarea audio (audio-video) cu persoana ce solicita accesul spre proprietatea dumneavoastra.

Posturile de exterior pot fi de tip ingropat sau aplicat, prevazute cu unul sau mai multe butoane de acces – pentru una sau mai multe familii ce locuiesc in acelasi imobil.

  • Postul de interior

Se instaleaza in functie de optiunile beneficiarului.

Creaza comunicarea (audio-video) cu persoana din exteriorul cladirii.

Poate fi de tip mobil sau fix (stationar), model pentru fixarea pe perete, pentru birou, etc.

Poate comunica numai cu postul exterior sau si cu alte posturi interioare conectate in acelasi sistem (intercomunicatie).

Este prevazut cu buton de actionare a yalei electromagnetice (pentru deschiderea porti sau a usii de acces).

  • Yala electromagnetica

Se instaleaza la poarta sau usa principala de acces spre imobilul beneficiarului pentru actionarea deschiderii acesteia de la postul de interior.

Poate fi de tip ingropat sau aplicat.