SECURITATE EVENIMENTE

Specialistii in securitate ai LEX PROTECT , pe baza experientei acumulate si a pregatirii in domeniu, pot efectua evaluarea nevoilor de securitate, studii de fezabilitate, note de fundamentare privind dimensionarea serviciilor de securitate si eficientizarea lor, pentru a fi in concordanta cu nevoile clientilor si cerintele legii.

Abordarea profesionala in securitatea evenimentelor ofera o atmosfera relaxata si desfasurarea evenimentului fara incidente.

De ce sa alegeti serviciul de securitate evenimente oferit de LEX PROTECT?

Avem cea mai relevanta experienta in domeniu (de care au beneficiat cele mai mari concerte, competitii si gale sportive din Buzau si Vrancea), compania LEX PROTECT  fiind pregatita in orice moment sa faca fata oricarei solicitari de securizare evenimente.

Compania LEX PROTECT  si-a castigat renumele de societatea cu cele mai bune servicii de paza, datorita rezultatelor excelente obtinute pe acest segment, experientei indelungate si satisfactiei clientilor, care au fost cel mai important factor de promovare.

Toate evenimentele sunt securizate cu personal propriu chiar si in cazul in care evenimentul presupune un dispozitiv de paza cu un număr mare de agenți. (de ex. 120 de agenti).

Cui ii este destinat?

  • Evenimentelor sportive (meciuri, gale, concerte, festivaluri, etc.)
  • Evenimentelor corporatiilor (petreceri, targuri, expozitii, etc.)
  • Evenimentelor private.