PAZA UMANA

Colaborare si asistenta de specialitate acordata beneficiarilor pentru evaluarea nevoilor de securitate, in vederea intocmirii planului de paza;

Paza fixa si protectia obiectivelor se efectueaza cu agenti de paza pregatiti special pentru astfel de activitati. Dotarea agentilor cu echipament auxiliar respecta reglementarile legale si este adaptata cerintelor beneficiarului si specificului fiecarei locatii. Dispecerii de serviciu tin legatura permanent cu agentii de paza care beneficiaza de asistenta, sustinerea si suportul echipajelor de interventie.

Serviciul de paza umana completeaza serviciul de monitorizare a sistemului de alarma local. Astfel, in timp ce sistemul de detectie si alarmare locala urmareste ca nivelul unor parametri tehnici sa se incadreze in limitele prestabilite si declanseaza automat un semnal de alarma in cazul in care aceste limite nu sunt indeplinite, sistemul de paza uman reprezinta un element calificat de identificare vizuala a unui eveniment ce are competenta de a actiona specific, constient si rapid, in functie de evolutia respectivului eveniment.

In functie de dimensiuni, locatie, configuratie si functionalitate, fiecare obiectiv necesita o tratare particularizata din punct de vedere al conditiilor de protectie. De aceea, numarul agentilor de paza, plasarea lor in teren si consemnul general/particular al postului pentru fiecare dintre ei va face obiectul unui protocol special ce se va alcatui dupa vizita in teren a specialistilor nostri.