MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA

LEX PROTECT  pune la dispozitia clientilor un dispecerat de monitorizare functional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. De asemenea, agentii de interventie LEX PROTECT  sunt special pregatiti, dotati cu autoturisme puternice pentru o deplasare rapida, spray cu gaz lacrimogen sau paralizant, vesta antiglont, statie radio emisie – receptie cu putere mare de comunicare, echipament corespunzator interventiilor (bocanci, tinuta inscriptionata cu insemnele firmei, tonfa şi casca antivandal). LEX PROTECT  dispune de caini de paza si protectie speciali antrenati in zonele unde acestia sunt o necesitate, iar in zonele aglomerate sunt amplasate ATV-uri si motociclete.

In ce consta acest serviciu?  In doua activitati distincte:

Monitorizarea sistemelor de alarmare, prin dispeceratul LEX PROTECT , care are rolul de a mentine legatura intre sistemele de alarma conectate si echipajele mobile de interventie, pentru a le mobiliza in caz de alarma.

Dispeceratul LEX PROTECT  receptioneaza semnalele de alarmă de la abonaţii conectaţi, declanşate automat sau manual, prin acţionarea de către beneficiar a butonului de panică; dispecerii interpretează semnalele în funcţie de tipul alarmei (incendiu, efracţie, panică) şi mobilizează echipajele de intervenţie rapidă şi alte forţe de intervenţie, dacă se impune (pompieri, poliţie etc.).

Interventia in cazul receptionarii semnalelor de alarma de la abonatii conectati la dispecerat, se face de catre echipajele mobile de interventie rapida LEX PROTECT , iar cf. art. 36 (5) al Legii 333/2003, in situatiile in care „fortele proprii sunt depasite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunta unitatea de politie competenta, in vederea prinderii infractorilor si a cercetarii locului faptei. In celelalte cazuri, dupa prinderea infractorilor, acestia vor fi predati de indata unitatilor de politie competente teritorial”.

De ce sa alegeti serviciul de monitorizare si interventie rapida oferit de LEX PROTECT ?

Pentru ca punem la dispozitia dumneavoastra:

Experienta unui serviciu furnizat celor aproximativ 2000 de clienti activi ai nostri, din Buzau si Vrancea;

Cele mai numeroase si rapide echipaje de intervenţie (9 în Buzau şi 3 in Vrancea);

Distribuirea atenta a acestora ne permite ca interventia la alarma sa fie de cateva minute;

Agentii de interventie sunt atent selectionati si bine instruiti; detin atestat eliberat de politie, certificat de absolvire a cursului de calificare profesionala si avizului politiei pentru portarma;

Echipamentul personalului de intervenţie este ultra-performant, de ultimă generaţie;

Optional, echipaje dotate cu caini utilitari, special antrenati;

Mobilitate foarte mare asigurata si de echipaje moto si ATV;

Cel mai performant dispecerat, capabil sa monitorizeze non-stop un numar infinit de locatii si sa alerteze instantaneu echipajele de interventie.